Naar boven
BDK Parfums

BDK Parfums - Wood Jasmin - 2 ml

8,0
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
  • Groots aanbod van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Same day delivery
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Wood Jasmin van BDK Parfums met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

BDK Parfums heeft een Oriëntaals elixer gecreëerd gebaseerd op ruwe materialen met onverwachte facetten. Wood Jasmin is een houtachtig en Oosters parfum met een hoge concentratie vanille en een dubbel concentraat van Jasmijn. De combinatie van verschillende houtsoorten en jasmijn is ongewoon en verrassend.

‘Hij loopt langs de lange beboste weg. Een vreemd goudachtig licht verschijnt. Plots wordt de lucht donker, regen valt op zijn huid geduwd door een zacht briesje. Er vormen zich silhouetten achter hem en hij realiseert zich dat hij gevolgd wordt. Een lieflijk en melodieus gezang, bijna surrealistisch, is hoorbaar. Achter deze muur van jasmijnbloemen ligt ze op het water, haar gouden haar streelt de stroming. Hij is gefascineerd en benadert haar om druppels van dit kostbare elixer te verzamelen. Maar voordat de nacht valt moet hij vertrekken. Deze bossen zijn zowel prachtig als mysterieus.’

Topnoten: Pruim, Peer
Hartnoten: Jasmijn, Turkse Roos, Dhavanam
Basisnoten: Incense, Vanille, Patchoeli, Labdanum, Cypriol

Gebruiksadvies

Spray Wood Jasmin van BDK Parfums aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken. Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Reviews (1)

8,0
  • 5-7-2018
    8,0

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €6,90 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35