Naar boven
Pai

Pai Skincare - Duel-Effect Sensitive Skin Cloth - 3 st.

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Als je een zeer gevoelige huid hebt, kan het dagelijkse reinigingsritueel een uitdaging zijn. Met de Dual-Effect Sensitive Skin Cloth doekjes van Pai zijn je zorgen voorbij. Het reinigingsdoekje heeft 2 functies. Een neteldoekzijde voor dagelijkse reiniging en milde exfoliatie om dode huidcellen te verwijderen. De andere zijde is gemaakt van zeer superzacht badstof die perfect geschikt is voor de zeer gevoelige huid en voor gebruik rond de ogen. Je huid zal ultrazacht en schoon aanvoelen zonder irritatie.

Gebruiksadvies

Gebruik de geweven neteldoek zijde voor dagelijkse exfoliatie. Gebruik de badstof zijde bij een zeer gevoelige huid en voor de delicate huid rond de ogen. Breng een cleanser aan op een droog gezicht en masseer lichtjes in. Maak het reinigingsdoekje nat met warm water en wring het uit. Verwijder nu de cleanser met het doekje door het in rondgaande bewegingen van de huid te verwijderen.

Werkstoffen

De Duel-Effective Sesitive Cloth van Pai is gemaakt van 100% katoen.

Over het merk

Pai Skincare is dé natuurlijke, organic gecertificeerde expert voor de gevoelige huid die vaak allergische reacties vertoont. Opgericht in de UK door Sarah Brown die, geboren met een flawless skin, na haar 'mid-twenties' last kreeg van een huidallergie wat haar inspireerde om een eigen merk te starten. Pai combineert de zuiverheid van natuurlijke ingrediënten en extracten met de nieuwste innovaties en biotechnologieën. Als een van de weinige beautymerken laten ze de lijst met ingrediënten in eenvoudige taal zien, zodat iedereen begrijpt wat er in zit. Ontdek Pai Skincare als de bio-expert voor de zeer gevoelige huid!