Naar boven
Cowshed

Gorgeous Cow Blissful Bath & Shower Gel - 300 ml

Delen

Beschrijving

Geniet van een heerlijk bad (of douche) met de nieuwe zachte bloemengeur van Cowshed. De Gorgeous Cow Blissful Bath & Shower Gel bevat een zoete, exotische en bloemige mix die je 'mind' opfleurt en je innerlijke balans herstelt.

De Gorgous Bath and Shower Gel is samengesteld met ylang ylang vanuit Madagaskar, Marokkaanse roos en Indiase Palmarosa oliën om een gelukkige stemming op te roepen, terwijl de Franse lavendel en lindebloesem de balans van de geest kalmeren.

Ideaal voor vrouwen, moeders, die behoefte hebben aan wat extra ontspanning in bad of onder de douche. Dat klinkt toch heerlijk!?

Gebruiksadvies

Te gebruiken onder de douche: opschuimen over je lichaam en zachtjes schoon masseren. Daarna afspoelen. Voor in het bad: giet de Gorgeous Cow Bath and Shower Gel royaal onder warm stromend water voor een heerlijk verwenmoment.

Het wordt aanbevolen om dit product te gebruiken met de Gorgeous Cow Body Lotion. Voor optimaal genieten is er de Gorgeous Cow Room Candle voor een ontspannen sfeer en geur in je huis.

Werkstoffen

De key-ingrediënten in de Gorgous Bath & Shower Gel van Cowshed zijn:
  • Ylang ylang essentiële olie: sensueel, rustgevend en balancerend, zeer goed voor zowel droge als vette huid
  • Marokkaanse rozen olie: staat bekend als een van de meest luxueuze essentiële oliën, deze bloemige geur staat bekend om zijn stressverlichtende en harmoniserende eigenschappen

Bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen, geen parabenen, geen sulfaten, geen petrochemicaliën. Niet getest op dieren.