Naar boven
Goldfield & Banks

Goldfield & Banks - Desert Rosewood - 100 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
100 ml
  • Groots aanbod van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Same day delivery
Delen

Beschrijving

Nieuw en exclusief bij COSMANIA: Desert Rosewood van Goldfield & Banks Australia! Desert Rosewood presenteert een rijke, leerachtige geur die de dikke, dorre bossen van de Victoriaanse Centrale Hooglanden oproept. Een bedwelmende rush van harsachtige Australische woestijn Rosewood onthult een zoetheid van mandarijn en vanille, voordat het uiteindelijk tot een exotische mix van hout en kruiden komt.

Een geur voor mannen en vrouwen, die doet denken aan avonturen door dichte bossen waar oude bomen en verse jonge varens zorgen voor een vermenging van oud en nieuw, rijk en kruidachtig. Hout, zoethout, gourmand en mythisch!

Desert Rosewood van Goldfield & Banks Australia bevat de volgende geurnoten: 
  • Desert Rosewood uit Australië
  • Mandarijn uit Sicilië
  • Indiase kardemom
  • Benzoë uit Laos
  • Vanille van de Comoren
  • Indonesische patchoeli

Met de code ‘GO-DOWN-UNDER’ ontvang je nu bij aankoop van een Goldfield & Banks parfum de travelsize van Pacific Rock Moss als cadeau!

Gebruiksadvies

Spray Desert Rosewood van Goldfield & Banks aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

De geur van Australië is al net zo kenmerkend voor het land als zijn uitgestrekte blauwe kustlijnen, dichtbegroeide bossen en eindeloze rode stoffige vlaktes. Toch hebben weinig luxe parfummerken geprobeerd deze essentie te vatten. Tot Goldfield & Banks de geuren van ‘Australia’ liet ontwikkelen door Dimitri Weber, een Franse parfumeur die in Melbourne woont. Zijn familie creëert al 5 generaties lang parfums. Elk Goldfield & Banks parfum wordt samengesteld op basis van de essences uit Australië aangevuld met de meest kostbare ingrediënten vanuit de hele wereld. Zo wordt een olfactorische reis gecreëerd voor de moderne, nieuwsgierige ontdekkingsreiziger. Ga mee op ontdekking met Goldfield & Banks!

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €6,90 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35