Naar boven
Goldfield & Banks

Goldfield & Banks - Blue Cypress - 2 ml

10,0
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Blue Cypress van Goldfield & Banks met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Nieuw en exclusief bij COSMANIA: Blue Cypress van Goldfield & Banks! Een verfijnde geur van rijke houtsoorten en exotische specerijen die tegelijkertijd stimulerend en aardend zijn. De kobaltkleurige Australian Blue Cypress biedt een geurende houtachtige basis, opgetild door een fusie van levendige lavendel en exotische patchoeli, kruidnagel en steranijs.

Een geur voor mannen en vrouwen, geïnspireerd door de geur van dauw die verdampt uit zachte jonge bladeren terwijl de ochtendzon zijn stralen werpt over een regenboog van eucalyptus. Citrus, hout, groen en fris!

Blue Cypress van Goldfield & Banks bevat de volgende geurnoten: 
  • Australische Blue Cypress 
  • Bulgaarse lavendel
  • Patchouli uit Indonesië
  • Indonesische kruidnagel
  • Indiaase steranijs

Gebruiksadvies

Spray Blue Cypress van Goldfield & Banks aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Reviews (1)

10,0
  • 13-4-2018
    10,0