Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Autoportrait - 50 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
50 ml
Delen

Beschrijving

Autoportrait van Olfactive Studio is een een intiem en diep parfum. Autoportrait is een geur die je draagt voor jezelf, in synergie met je eigen persoonlijke balans. De geur is als een metgezel, een weerspiegeling van jezelf, vertrouwd en warm, waarin je je eigen geest en innerlijke rust opnieuw ontdekt.

De ziel van houtachtige noten wordt blootgelegd. Een rustgevende dosis van de natuur en haar omhullende hars. De geur is adembenemend in vele facetten, de essentie van Autoportrait wordt echt onthuld in zijn basis... absoluut verslavend!

Topnoten: bergamot, elemi
Hartnoten: benzoë siam, wierook, muskus
Basisnoten: eikenmos, ceder, vetiver

Gebruiksadvies

Spray Autoportrait van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Bij het Franse parfummerk Olfactive Studio ontmoeten de fijnste neuzen uit de parfumeriebranche de inspiratie van moderne fotografen. Zowel geuren als fotografie houden een menselijke gedachte, beleving of beeld vast. Deze poëtische en intieme relatie tussen beeld en geur is het kenmerk van de geuren van Olfactive Studio. Oog en neus versmelten tot een verleidelijke combinatie: een match made in heaven! Olfactive Studio is een niche, uniseks parfummerk dat staat voor moderniteit en avant-gardisme.