Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Selfie - 100 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Betoverend en verslavend, dat is de achtste geur van het huis van Olfactive Studio. Selfie is een comfortabele chypregeur met een verassende topnoot. Noten van ahornsiroop, specerijen, tonkaboon en hout zorgen voor een warme, cozy geur. Selfie is een geur op zichzelf. De vorige creatie van het huis, Panorama, heeft ook een onverwachte noot, namelijk wasabi. In deze editie is ahornsiroop het onderscheidende ingrediënt voor de nieuwste creatie van Olfactive Studio. Parfumeur: Thomas Fontaine.

Olfactive Studio heeft ervoor gekozen geen inspirerende foto op de verpakking te plaatsen deze keer, aangezien JIJ de inspiratiebron voor Selfie bent! Je kunt je Selfie parfum nog verder personaliseren: kies een van je selfies, plaats het in de parfum-label op onze website en print het uit (www.olfactivestudio.com/selfie). Op deze manier kun je jezelf (en anderen!) het Selfie-parfum kado doen met je eigen foto erop!

Topnoten: Elemi, Gember, Steranijs,Wierook, Angelica
Hartnoten:Ahornsiroopakkoord, Kaneel, Lelie, Cabreuva
Basisnoten: Suede-akkoord, Styrax, Labdanum, Eikenmos, Patchouli, Tonkaboon, Sandelhout

Gebruiksadvies

Spray Selfie van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Bij het Franse parfummerk Olfactive Studio ontmoeten de fijnste neuzen uit de parfumeriebranche de inspiratie van moderne fotografen. Zowel geuren als fotografie houden een menselijke gedachte, beleving of beeld vast. Deze poëtische en intieme relatie tussen beeld en geur is het kenmerk van de geuren van Olfactive Studio. Oog en neus versmelten tot een verleidelijke combinatie: een match made in heaven! Olfactive Studio is een niche, uniseks parfummerk dat staat voor moderniteit en avant-gardisme.