Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Still Life in Rio - 50 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Still Life in Rio van Olfactive Studio is een sprankelend en feestelijk parfum. Still Life in Rio viert het leven! Een verrassende en lichtgevende geur die je uitnodigt om het leven te vieren met een wervelwind van exotische cocktails. De schittering van de Japanse Yuzu, vergezeld van een cocktail van zeldzame pepers, rum en warme bossen. Een schril contrast tussen de altijd aanwezige frisheid en comforabele, warme noten. Een houtachtige citrusgeur van contrasten, energiek en volop in het leven.

Topnoten: Yuzu, Elemi, roze peper, zwarte peper, Sichuan Pepper
Hartnoten: steranijs, Galbanum
Basisnoten: Rum, Cederhout, Ambergris

Gebruiksadvies

Spray Still Life in Rio van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Bij het Franse parfummerk Olfactive Studio ontmoeten de fijnste neuzen uit de parfumeriebranche de inspiratie van moderne fotografen. Zowel geuren als fotografie houden een menselijke gedachte, beleving of beeld vast. Deze poëtische en intieme relatie tussen beeld en geur is het kenmerk van de geuren van Olfactive Studio. Oog en neus versmelten tot een verleidelijke combinatie: een match made in heaven! Olfactive Studio is een niche, uniseks parfummerk dat staat voor moderniteit en avant-gardisme.