Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Chambre Noire - 2 ml

10,0
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Chambre Noir van Olfactive Studio met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Chambre Noir van Olfactive Studio is een sensuele en mysterieuzegeur. De parfum openbaart zich uit de schaduw dankzij schijnwerpers vanuit topnoten die subtiel hun licht laten schijnen. Een geur om te delen in de privacy van een hotelkamer. De geur openbaart zijn karakter geleidelijk aan, sensuele noten van leer op een achtergrond van warmte en weelde.

Topnoten: chinus/peper
Hartnoten: jasmijn, papyrus, viooltjes, wierook, pruim
Basisnoten: sandelhout, patchouli, muskus, vanille, leer

Gebruiksadvies

Spray Chambre Noire van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Reviews (1)

10,0
  • 3-10-2018
    10,0
    Een van mijn lievelingsgeuren tot nu toe!