Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Lumière Blanche - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Lumière Blanche van Olfactive Studio met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Lumière Blanche van Olfactive Studio is de ervaring van een schitterend en volmaakte weerspiegeling van het licht. Zacht en omhullend, Lumière Blanche brengt je in een behagelijke cocon tussen zachte roomheid en koude specerijen.

De geur roept de zinderende hitte van de zon in het zenit, die alle kleuren wist, waardoor er slechts een verblindend witte tint overblijft; het verrast met een pittige frisheid.Voor createur parfumeur is Lumière Blanche een geur met een prachtig contrasterende warme en koude noten; een wervelwind van licht en frisheid. Gevolgd door roomachtige zachtheid en een aanwezige, warme en sensuele basisnoot.

Topnoten: cardamom, steranijs, kaneel
Hartnoten: iris, amandelmelk, cashmeran
Basisnoten: cederhout, sandelhout, tonkabonen, witte muskus

Gebruiksadvies

Spray Lumière Blanche van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.