Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Flash Back - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Flash Back van Olfactive Studio met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Een herinnering aan beweging en in actie: dat de magie en de 'raison d'être' van de Flash Back van Olfactive Studio. Een pittige en levendige geur, Flash Back is jaar olfactorische herinnering: groene noten zijn vermengd met pittig rabarber geen frisse noten. De basisnoten van vetiver en cederhout geven de geur een houtigachtige sensualiteit.

Deze geur uitgeroepen tot 'beste mannengeur' door het blad Feeling (alhoewel de geur ook prima voor vrouwen geschikt is).

Topnoten: rabarber, pompelmoes, sinaasappel
Hartnoten: roze peper, Granny Smith-appel
Basisnoten: vetiver, cederhout, amber, muskus

Gebruiksadvies

Spray Flash Back van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.