Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Panorama - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Groots aanbod van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Same day delivery
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Panorama van Olfactive Studio met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Panorama van Olfactive Studio is een groene, wilde geur met als inspiratie de Japanse wasabi. Panorma is de geur van een urban jungle, een spel van originele combinaties, verwikkeld in verschillende tinten groen. Panorama is verrijkt met verfrissende citrusvruchten, is het groene hart dat barst van de nieuwsgierige noten van bladeren van violet en vijgen, bamboe, kardemom, galbanum en vers gemaaid gras. De centrale noot is de warme, krachtige en pittige wasabi, dat een tinteling brengt aan de groene, aroma's van het hart. De basis van Panorama is als een wandeling door het bos, met aroma's van mirre, patchouli en muskus.

Panorama is een volle, gulle, onverwachte compositie die de geurverbeelding prikkelt. Panorama heeft als parfum het schilderachtige karakter van een mooi landschap met een adembenemend uitzicht en is ontwikkelde door parfumeur Clement Gavarry van IFF.

Topnoten: Wasabi Accord, Vijg bladeren, Bamboe bladeren, Bergamot, citroen
Hartnoten: Galbanum, Kardemom, Violet bladeren, Vers gesneden Gras
Basisnoten: Myrrhe Absolute, Fir Balsam, Patchoeli, Tonka Boon, Vanille, Musk, Labnanum

Gebruiksadvies

Spray Panorama van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €6,90 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35