Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Selfie - 2 ml

10,0
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Selfie van Olfactive Studio met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Betoverend en verslavend, dat is de achtste geur van het huis van Olfactive Studio. Selfie is een comfortabele chypregeur met een verassende topnoot. Noten van ahornsiroop, specerijen, tonkaboon en hout zorgen voor een warme, cozy geur. Selfie is een geur op zichzelf. De vorige creatie van het huis, Panorama, heeft ook een onverwachte noot, namelijk wasabi. In deze editie is ahornsiroop het onderscheidende ingrediënt voor de nieuwste creatie van Olfactive Studio. Parfumeur: Thomas Fontaine.

Olfactive Studio heeft ervoor gekozen geen inspirerende foto op de verpakking te plaatsen deze keer, aangezien JIJ de inspiratiebron voor Selfie bent! Je kunt je Selfie parfum nog verder personaliseren: kies een van je selfies, plaats het in de parfum-label op onze website en print het uit (www.olfactivestudio.com/selfie). Op deze manier kun je jezelf (en anderen!) het Selfie-parfum kado doen met je eigen foto erop!

Topnoten: Elemi, Gember, Steranijs,Wierook, Angelica
Hartnoten:Ahornsiroopakkoord, Kaneel, Lelie, Cabreuva
Basisnoten: Suede-akkoord, Styrax, Labdanum, Eikenmos, Patchouli, Tonkaboon, Sandelhout

Gebruiksadvies

Spray Selfie van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Reviews (1)

10,0
  • 22-4-2018
    10,0
    Hebben....