Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Still Life in Rio - 2 ml

8,0
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Still Life in Rio van Olfactive Studio met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Still Life in Rio van Olfactive Studio is een sprankelend en feestelijk parfum. Still Life in Rio viert het leven! Een verrassende en lichtgevende geur die je uitnodigt om het leven te vieren met een wervelwind van exotische cocktails. De schittering van de Japanse Yuzu, vergezeld van een cocktail van zeldzame pepers, rum en warme bossen. Een schril contrast tussen de altijd aanwezige frisheid en comforabele, warme noten. Een houtachtige citrusgeur van contrasten, energiek en volop in het leven.

Topnoten: Yuzu, Elemi, roze peper, zwarte peper, Sichuan Pepper
Hartnoten: steranijs, Galbanum
Basisnoten: Rum, Cederhout, Ambergris

Gebruiksadvies

Spray Still Life in Rio van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Reviews (1)

8,0
  • 22-4-2018
    8,0
    Verrassend