Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Woody Mood - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Woody Mood van Olfactive Studio met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Woody Mood , van Olfactive Studio is betoverend, intens en heeft sterke tonen die gigantische reuzensequoia's weerspiegelen. Je benadert deze geur op dezelfde manier als de mysterieuze heldin het bos benadert. Een open plek, een hypnotiserend licht dat nieuwsgierigheid oproept: heldere tonen van bergamot en gember leiden de weg, daarna komt een akkoord van sequoia, zwarte thee, wierook en Jatamansi (Himalaya-nardus) tot leven, gevolgd door de laatste betoverende noten van styrax, leer en patchoeli.

Topnoten: bergamot, gember, salie, saffraan
Hartnoten: sequoia, jatamansi, zwarte thee, wierrook
Basisnoten: patchouli, styrax, leder, cacao poeder

Gebruiksadvies

Spray Woody Mood van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.