Naar boven
Peter Thomas Roth

Mask Tasker - 1 st.

Levertijd:
Tijdelijk uit voorraad, binnenkort weer leverbaar
€ 10,00
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Delen

Beschrijving

Een 'patent-pending', all-in-one, soft touch instrument voor een optimale, rommel-vrije applicatie en verwijdering van cosmetische maskers! De Mask Tasker van Peter Thomas Roth is herbruikbaar en ontworpen special voor maskers.

Gebruiksadvies

Gebruik de gladde zijde van de Peter Thomas Roth Mask Tasker om product op te pakken en egaal te verspreiden over de huid. Gebruik de zijde met textuur om het masker zacht in de huid te masseren en ervoor te zorgen dat het masker gelijkmatig is verdeeld over de huid. Wanneer het masker klaar is met intrekken, kun je de gladde zijde weer gebruiken om het masker te verwijderen zonder het vies maken van handdoeken en washandjes. De Mask Tasker kun je schoonmaken met water en zeep. 

Over het merk

De hoogwaardige award-winning skincare producten van Peter Thomas Roth hebben een krachtige reputatie op het gebied van baanbrekende formules met wetenschappelijk bewezen werking. De merkfilosofie van deze afstammeling van Hongaarse Spa bezitters is simpel: Baanbrekende formules. Verbluffend resultaat. Hiervoor combineert Peter Thomas Roth oude Hongaarse gebruiken met geavanceerde technologie uit de 21e eeuw tot effectieve skincare dat doet wat het belooft!