Naar boven
Roads

Roads - Bitter End - 50 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
50 ml
  • Beauty webshop met unieke, niche beautymerken
  • Webshop met deskundig team & persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 en Same Day Delivery in NL
  • Sampling & spaarprogramma voor extra voordeel
Delen

Beschrijving

Maak kennis met het geurhuis ROADS, onderdeel van het creatieve lifestyle merk dat gevestigd is in Dublin, Ierland. De inspiratie van Bitter End is het westen van Ierland. Het verste punt van Europa ligt een mooi maar onvruchtbaar gebied, een plaats van isolement. Het westen van Ierland is een kaal en ongewoon landschap die is ontstaan uit de voortdurende stromen vanuit de Atlantische Oceaan. Het westen van Ierland is een belangrijke bron van inspiratie voor verschillende kunst en literatuur geweest. Bitter End bevat snijgroen en varens, een geur die Danielle Ryan, opricher van ROADS, zich herrinert wanneer ze aan deze plek denkt. Daarom wilde ze een natuurlijke, mooie en enigzins scherpe, kruidige geur creëren. Bitter End is volgen Danielle Ryan een andere, nieuwe manier van frisheid.

Topnoten: Wilde grassen, verkoelende pepermunt en natte varens
Hartnoten: Vijgenblad, olijf en wilde tijm
Basisnoten: Oakmoss, violet blad en vetiver

Gebruiksadvies

Spray Bitter End van Roads aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Roads is een internationaal lifestyle merk dat niet alleen luxe parfums omvat, maar ook een uitgeverij van kunst- en design boeken en een productiehuis van films en documentaires. Roads is opgericht door de Ierse creatieveling Danielle Ryan. De geuren van Roads worden samen met de beste parfumeurs en neuzen van de UK ontwikkeld. Elke geur is geïnspireerd op een specifiek thema. Het thema kan een persoon, een emotie, een herinnering, een natuurlijk fenomeen, een specifieke locatie of een ‘state of mind’ zijn. En bij de ontwikkeling worden alleen de beste en fijnste ingrediënten gebruikt. De luxe geuren van Roads verkennen vele nieuwe olfactorische paden waarbij nieuwe ideeën worden ontdekt en verkend!

Ook fijn

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €5,95 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €3,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €3,95 voor bestellingen onder €35