Naar boven
Roads

Luxury Kit "The Selection" - 10 x 4 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Maak kennis met ROADS, het creatieve lifestyle merk dat gevestigd is in Dublin, Ierland. De "Selection" van ROADS is een mooie geschenkdoos dat de oorspronkelijke collectie van ROADS geuren bevat. De tien parfums zijn tentoongesteld in 4 ml flesjes, in een luxe koffer met een magnetische sluiting. Een boekje in de behuizing fungeert als een geur menu om iemand de collectie te laten ontdekken door de introductie ervan in de ingrediënten en inspiraties achter elk van de tien verhalen. Perfect voor op reis en voor het afstemmen op je stemming, stijl of speciale gelegenheid. Een complete garderobe van geuren.

Gebruiksadvies

Spray de Roads parfums aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Roads is een internationaal lifestyle merk dat niet alleen luxe parfums omvat, maar ook een uitgeverij van kunst- en design boeken en een productiehuis van films en documentaires. Roads is opgericht door de Ierse creatieveling Danielle Ryan. De geuren van Roads worden samen met de beste parfumeurs en neuzen van de UK ontwikkeld. Elke geur is geïnspireerd op een specifiek thema. Het thema kan een persoon, een emotie, een herinnering, een natuurlijk fenomeen, een specifieke locatie of een ‘state of mind’ zijn. En bij de ontwikkeling worden alleen de beste en fijnste ingrediënten gebruikt. De luxe geuren van Roads verkennen vele nieuwe olfactorische paden waarbij nieuwe ideeën worden ontdekt en verkend!