Naar boven
Roads

Roads - Bitter End - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Bitter End van Roads met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Maak kennis met het geurhuis ROADS, onderdeel van het creatieve lifestyle merk dat gevestigd is in Dublin, Ierland. De inspiratie van Bitter End is het westen van Ierland. Het verste punt van Europa ligt een mooi maar onvruchtbaar gebied, een plaats van isolement. Het westen van Ierland is een kaal en ongewoon landschap die is ontstaan uit de voortdurende stromen vanuit de Atlantische Oceaan. Het westen van Ierland is een belangrijke bron van inspiratie voor verschillende kunst en literatuur geweest. Bitter End bevat snijgroen en varens, een geur die Danielle Ryan, opricher van ROADS, zich herrinert wanneer ze aan deze plek denkt. Daarom wilde ze een natuurlijke, mooie en enigzins scherpe, kruidige geur creëren. Bitter End is volgen Danielle Ryan een andere, nieuwe manier van frisheid.

Topnoten: Wilde grassen, verkoelende pepermunt en natte varens
Hartnoten: Vijgenblad, olijf en wilde tijm
Basisnoten: Oakmoss, violet blad en vetiver

Gebruiksadvies

Spray Bitter End van Roads aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Ook fijn