Naar boven
Roads

Roads - This Weekend - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu This Weekend van Roads met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Maak kennis met geurmerk ROADS, het creatieve lifestyle merk dat gevestigd is in het Ierse Dublin. This Weekend gaat over de voorbereiding en opwinding van het aankomende weekend, wanneer je de formaliteit en structuur voor even los kunt laten. De verleidelijke en glamoureuze geur van This Weekend draait niet om de twee dagen weekend zelf, maar om de spanning en voorpret van het toeleven naar het weekend. Danielle Ryan heeft vaak meer de grootste momenten van plezier in de voorbereiding en planning naar het moment toe dan het moment zelf. Het plannen, organiseren, voorspellen van wat er kan gebeuren, het plezier en de kunst van de voorbereiding. This Weekend van ROADS zorgt voor een opwindend gevoel.

Topnoten: Mandarijn en bergamot
Hartnoten: Wilde jasmijn
Basisnoten: Zoete vanille, amber, muskus en patchoeli

Gebruiksadvies

Spray This Weekend van Roads aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Ook fijn