Naar boven
Roads

Roads - Unsaid - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Unsaid van Roads met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Maak kennis met geurmerk ROADS, het creatieve lifestyle merk dat gevestigd is in het Ierse Dublin. De momenten die alles hebben gevormd. Alles werd begrepen in een enkele intuïtieve, intieme blik. Die momenten die nog niet zijn uitgesproken, resoneren en blijven als een geur hangen. Uniek en magnetisch, een olfactorisch akkoord dat een aura van vertrouwen creëert met accenten van Acai, Cyclamen, Patchouli en Toscaans leer.

Topnoten: Acai en Bergamot
Hartnoten: Geranium, Cyclamen en Perzik bloesem
Basisnoten: Patchouli, Cipres en Toscaans leer

Gebruiksadvies

Spray Unsaid van Roads aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Ook fijn