Naar boven
Roads

Roads - I Am Dance - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu I Am Dance van Roads met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Maak kennis met ROADS, het mega creatieve lifestyle merk dat gevestigd is in Dublin, Ierland. I Am Dance is gebaseerd op de vrijheid van de Afrikaanse dans. De Pantsula dans is een vorm van expressie in verband met de hip-hop cultuur en het snelle off-beat ritme symboliseert de rauwe kracht die tot uiting komt in de krachtige noten van deze geur. Topnoten van pittige citroen, mandarijn en een beneveld zee akkoord worden gemengd met frisse appel, ananas en aromatische lavendel. Daarop volgen warme basisnoten van amber, cederhout en de diepte van patchouli, die prachtig gemengd zijn tot de kleurrijke en complexe geur van I Am Dance.

Topnoten: Citroen, Mandarijn, Zee akkoord
Hartnoten: Appel, Ananas, Lavendel
Basisnoten: Amber, Cederhout, Patchouli

Gebruiksadvies

Spray I Am Dance van Roads aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Ook fijn