Naar boven
Roads

Roads - Past Presence - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Past Present van Roads met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Maak kennis met ROADS, het mega creatieve lifestyle merk dat gevestigd is in Dublin, Ierland. Modern Nigeriaanse literatuur heeft veel internationale erkenning en respect ontvangen in de afgelopen jaren. Of het nu politieke of poëtische aspecten zijn die de waardigheid en duidelijkheid in de woorden van schrijvers als Chinua Achebe en Wole Soyinka hielp vormgeven van de karakteristieken voor deze tot nadenken stemmende geur. Elegante topnoten van bergamot en gerookte zwarte thee mixen moeiteloos met klassieke jasmijn, terwijl de zachtheid en de warmte van Tonkabonen de perfecte achtergrond toevoegt.

Topnoten: Bergamot, gerookte zwarte thee
Hartnoot: Jasmijn
Basisnoot: Tonkabonen

Gebruiksadvies

Spray Past Presence van Roads aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Ook fijn