Naar boven
Agonist

Agonist- Onyx Pearl - 50 ml

9,0
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Geïnspireerd op de intrigerende visuele beeldtaal van Guy Bourdain bevat de flacon van Onyx Pearl van Agonist een suggestieve en levendige parfum blend van 100% natuurlijke, zeldzame en verfijnde ingrediënten.

Topnoten: Oosterse bloemen, Arabische oud, wit leer
Hartnoten: Heliotroop, Indische amber, Indonesische patchouli
Basisnoten: Australisch sandelhout, cederhout uit Virginia, witte muskus

Agonist is een jong Zweeds parfummerk (sinds 2008) en inmiddels bestaat het merk uit meer dan 10 verfijnde unisex geuren. Ieder parfum wordt gekenmerkt door een combinatie van natuurlijke ingrediënten, gepresenteerd in flacons van handgemaakt Zweedse glas. Momenteel wordt Agonist beschouwd als een van de meest gewilde en unieke geurmerken binnen de internationale markt van nicheparfums.

Gebruiksadvies

Spray Onyx Pearl van Agonist aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

De schoonheid van de Scandinavische natuur en cultuur vind je weerspiegelt in Agonist. Dit Zweedse parfummerk introduceert verfijnde unisex geuren van alleen natuurlijke ingrediënten, verpakt in flacons van handgemaakt Zweeds glas. Elke Agonist geur is gemaakt in nauwe samenwerking met gerenommeerde neuzen die zich helemaal wijden aan de traditionele kunst van de ‘haute parfumerie’. Agonist is niet voor niets een van de meest gewilde en unieke merken binnen de internationale markt van nicheparfums!

Reviews (1)

9,0
  • 3-7-2018
    9,0