Naar boven
Agonist

Agonist - No.10 White Oud - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu No.10 White Oud van Agonist met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Wanneer donker, wit ontmoet. De fantasie van een OUD in het noorden. White Oud is een visionaire illusie opnieuw gemaakt door essences. Het witte gedeelte is een mengsel van drie verschillende musk akkoorden, de sensatie van het oud is herschapen door cypriol, droog hout, leer en suède. Een fluweel, bijna verdovend en energieke geur.

Topnoten: Ylang Ylang, Lelietje-van-dalen
Hartnoten: May Rose, Voilet, Patchoeli
Basisnoten: Tonkabonen, White Musk Akkoorden, Cypriol, Amber, Ambramone.
 
Agonist is een jong Zweeds parfummerk (sinds 2008) en inmiddels bestaat het merk uit 10 verfijnde unisex geuren. Ieder parfum wordt gekenmerkt door een combinatie van natuurlijke ingrediënten, gepresenteerd in flacons van handgemaakt Zweedse glas. Momenteel wordt Agonist beschouwd als een van de meest gewilde en unieke geurmerken binnen de internationale markt van nicheparfums.

Gebruiksadvies

Spray No.10 White Oud van Agonist aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.