Naar boven
A Lab On Fire

A Lab On Fire - L'Anonyme ou Op-1475-A - 60 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
60 ml
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Same day delivery vanaf €1,95
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice
Delen

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: L'Anonyme ou Op-1475-A eau de toilette van A Lab On Fire!

Parfumeur: Olivier Polge
“A sublime scent in an unassuming package, L’Anonyme ou OP-1475-A is an enigma. A deep and unique fragrance created by the ingenious imagination of Olivier Polge. L’Anonyme ou OP-1475-A captures contemporary allure, self- confident and minimal.” 

Topnoten: bergamot
Hartnoten: geranium
Basisnoten: blond hout, wit amber, suède, leder

Gebruiksadvies

Spray L'Anonyme ou Op-1475-A van A Lab On Fire aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

A Lab On Fire is een New Yorks parfumhuis ontstaan in het creatieve Brooklyn. Het is een briljante samenwerking met de grootste talenten uit de parfumindustrie die originele geuren creëren gehuld in mysterie. Elke geur is ontworpen door een beroemde neus en is eigentijds, verfijnd, rijk en van de hoogste kwaliteit. De verpakking onderstreept simplisme en industriële chique. Hul jezelf in mysterie en glamour met de geuren van A Lab On Fire. Glamour gaat over het vinden van het unieke en het luxueuze op verrassende plaatsen. Mysterie betekent dat je je geheimen niet zult onthullen. Welkom bij A Lab On Fire.