Naar boven
A Lab On Fire

A Lab On Fire - Rose Rebelle Respawn - 60 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
60 ml
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Same day delivery vanaf €1,95
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice
Delen

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: Rose Rebelle Respawn eau de toilette van A Lab On Fire!

Parfumeur: Sophia Grojsman
“Nothing can harm you. Nothing can drag you down. When your strength is unlimited, it comes from the deepest, most fearless heart. Looking strong into the eyes of your future, you are steady and master it. It kneels before you, in awe. The allure of Rose Rebelle Respawn is boundless. Sophia Grojsman’s iconic fragrance returns, its femininity and daring irrepressible.”

Topnoten: klimop en munt bladeren
Hartnoten: anjer, roos
Basisnoten: muskus, wierrook, cacao

Gebruiksadvies

Spray Rose Rebelle Respawn van A Lab On Fire aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

A Lab On Fire is een New Yorks parfumhuis ontstaan in het creatieve Brooklyn. Het is een briljante samenwerking met de grootste talenten uit de parfumindustrie die originele geuren creëren gehuld in mysterie. Elke geur is ontworpen door een beroemde neus en is eigentijds, verfijnd, rijk en van de hoogste kwaliteit. De verpakking onderstreept simplisme en industriële chique. Hul jezelf in mysterie en glamour met de geuren van A Lab On Fire. Glamour gaat over het vinden van het unieke en het luxueuze op verrassende plaatsen. Mysterie betekent dat je je geheimen niet zult onthullen. Welkom bij A Lab On Fire.