Naar boven
A Lab On Fire

A Lab On Fire - L'Anonyme ou Op-1475-A - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu L'Anonyme ou Op-1475-A van A Lab On Fire met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Parfumeur: Olivier Polge
“A sublime scent in an unassuming package, L’Anonyme ou OP-1475-A is an enigma. A deep and unique fragrance created by the ingenious imagination of Olivier Polge. L’Anonyme ou OP-1475-A captures contemporary allure, self- confident and minimal.” 

Topnoten: bergamot
Hartnoten: geranium
Basisnoten: blond hout, wit amber, suède, leder

Gebruiksadvies

Spray L'Anonyme ou Op-1475-A van A Lab On Fire aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.