Naar boven
Santa Eulalia

Santa Eulalia - Obscuro - 75 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

De geuren van het luxe warenhuis Santa Eulalia in Barcelona kunnen niet wachten om door jou ontdekt te worden! Ze vertegenwoordigen de geest van deze dynamische wereldstad.

Obscuro is de donkere kant van Barcelona, met zijn winterse noten- nooit te donker, maar helder en mild. Een complexe compositie gemaakt voor diegenen die meer van een mystieke geur houden. Met noten van wierook, anijs, en een opvallende noot bijgebracht door saffraan, de geur wordt verdiept met Peruaanse balsem, sporen van leer, en ruwe amber.

Gebruiksadvies

Spray Obscuro van Santa Eulalia aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Globetrotters, modekenners uit alle hoeken van de wereld en gepassioneerde fans van Santa Eulalia opgelet: de Spaanse passie is gebotteld!  In 2014 lanceerde dit legendarische Spaanse mode-warenhuis prachtige geuren. Stuk voor stuk een uitnodiging om het maximale uit het leven te halen. De parfums zijn uiteenlopende uitingen van de ‘state of mind’ die de zinderende energie en warmte van het buitengewone Barcelona weerspiegelen!