Naar boven
Santa Eulalia

Santa Eulalia - Travel Kit - 4 x 10 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Santa Eulalia introduceert een stijlvol gepresenteerde en praktische travel kit, met 10ml versies van de moderne, onderscheidende en iconische Santa Eulalia geuren: Albis, Citric, Marinis, Obscuro. De individuele pocket sized flesjes zijn perfect voor in je handtas, toilettas, sporttas of koffer en zijn ideaal voor het opfrissen tijdens een lange afstandsvlucht. De Santa Eulalia travel sizes bestaan uit 4 x 10 ml pompsprays en hun unieke omvang betekent dat je gemakkelijk de flesjes kunt meenemen in je handbagage!

Deze set bevat de volgende geuren:
  • Albis
  • Citric
  • Marinis
  • Obscuro

Gebruiksadvies

Spray Santa Eulalia parfum aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Globetrotters, modekenners uit alle hoeken van de wereld en gepassioneerde fans van Santa Eulalia opgelet: de Spaanse passie is gebotteld!  In 2014 lanceerde dit legendarische Spaanse mode-warenhuis prachtige geuren. Stuk voor stuk een uitnodiging om het maximale uit het leven te halen. De parfums zijn uiteenlopende uitingen van de ‘state of mind’ die de zinderende energie en warmte van het buitengewone Barcelona weerspiegelen!