Naar boven
Santa Eulalia

Santa Eulalia - Marinis - 2 ml

6,0
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Marinis van Santa Eulalia met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

De geuren van het luxe warenhuis Santa Eulalia in Barcelona kunnen niet wachten om door jou ontdekt te worden! Ze vertegenwoordigen de geest van deze dynamische wereldstad.

Marinis vertegenwoordigt de zee en haar geuren, het water dat zachtjes je huid streelt. Deze geur geeft je onmiddellijk een gevoel van vrede en sereniteit. Dit is het parfum van de Middellandse Zee met haar lange en zonnige kust van de enige grote stad in Europa, die leeft aan het strand. Met akkoorden van zeewater, roze druif, mint, patchoeli, laurier, ceder, en een vleugje citroen, dat zorgt voor een lichte citrus afwerking.

Gebruiksadvies

Spray Marinis van Santa Eulalia aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Reviews (1)

6,0
  • 26-6-2018
    6,0
    Vond het een mannelijk geur te hebben. Wel heerlijke subtiel geur voor een man.