Naar boven
Santa Eulalia

Santa Eulalia - Vesper - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Vesper van Santa Eulalia met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

De geuren van het luxe warenhuis Santa Eulalia in Barcelona kunnen niet wachten om door jou ontdekt te worden! Ze vertegenwoordigen de geest van deze dynamische wereldstad.

Vesper ruikt als een romantische avondwandeling door de stad. Een intens brouwsel om een ​​zintuiglijk portret van liefde te creëren. Een compositie die je meteen meeneemt in de zonsondergang. Met tonen van cipres, steranijs en figolide, en een hart van mirre, labdanum en koffie, wordt overschaduwd door Guaiac, Sandal.- en Cedarhout en eindigt zacht met Benzoin, Cistus en vanille.

Gebruiksadvies

Spray Vesper van Santa Eulalia aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.