Naar boven
This Works

This Works - Black Spice & Ceder Candle - 220 gr

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Steek deze prachtige Black Spice & Ceder Candle van This Works aan om lichaam en geest te herstellen en te verrijken. Een sensuele, met de hand gemixte kaars met pure essentiële oliën van Black Spice en Cedarwood.

Een exotische ontsnapping aan de beproevingen van het dagelijks leven; deze weelderige kaars zal je zintuigen prikkelen met zijn verwarmende, geurende gloed. Deze weelderige mix van stimulerende kruidnagel, kalmerende cederhout en kalmerende oranje etherische oliën komen samen in een warme en zwoele geur.

Gebruiksadvies

Voor het beste resultaat brand je de This Works kaars maximaal 4 uur per keer en snijd je de pit af voordat je hem opnieuw aansteekt.

Werkstoffen

Luxueuze, natuurlijke geurkaars, met de hand gemixt met pure essentiële aromatherapieoliën van Black Spice en Cederwood.

Over het merk

This Works is van mening dat slaap de eerste en meest belangrijk stap is in elke huidverzorgingsroutine. Naast hun natuurlijke en effectieve ‘slaapmiddelen’ bieden ze doelgerichte skincare producten die in harmonie werken met je body-clock om je skin-performance gedurende 24h per dag te optimaliseren. De award-winning producten van het Engelse ThisWorks bevatten allemaal een ‘superblend’ van natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën en aroma-therapeutische geuren van de puurste en beste kwaliteit om zichtbaar en klinisch bewezen resultaat te geven. This Works test al hun producten tijden het ontwikkelingsproces ook op een gebruikerspanel om er zeker van te kunnen zijn dat de producten altijd hun beloftes nakomen. Een product wordt niet gelanceerd totdat het hele panel bevestigt: “This Works”!