Naar boven
The BrowGal

The Browgal - Skinny Eyebrow Pencil Medium Brown 04 - 1,2 gr.

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Medium Brown 04
Delen

Beschrijving

Hou je ook zo van een perfecte, gedefinieerde en natuurlijk wenkbrauw? Zorg er dan voor dat je de Skinny Eyebrow Pencil in huis hebt! De BrowGal Skinny Eyebrow Pencils zijn in de afgelopen 13 jaar zorgvuldig geformuleerd, ontworpen en getest door de beroemde brow-kunstenaar en oprichter Tonya Crooks. De Skinny Eyebrow Pencil is verkrijgbaar in zes unieke, op maat gemaakte kleuren die perfect passen bij een breed scala aan haarkleuren. De Skinny Eyebrow Pencil maakt het zelfs makkelijk voor iedereen om de perfecte match voor hun haarkleur te vinden! De Skinny Eyebrow Pencil is zo geformuleerd om de illusie van echt haar na te bootsen en bevat een gladde textuur die waterafstotend is. Je wenkbrauwen blijven 'on fleek' bij elke activiteit (ze zijn zelfs sportschool-proof)! Bovendien is de slimme dop uitgerust met een ingebouwde puntenslijper, hoe handig is dat!

Gebruiksadvies

Perfecte en gedefinieerde wenkbrauwen creëren? Slijp je Skinny Eyebrow Pencil vlijmscherp. Pak de Skinny Eyebrow Pencil van The BrowGal vast en zet kleine, haarachtige streepjes met lichte, korte opwaarste bewegingen in de richting van je natuurlijke haargroei. Na het aanbrengen van de Skinny Eyebrow Pencil, gebruikt je de spoolie om de kleur te verzachten en te mengen. Op deze manier zorg je ervoor dat er geen pigment op de haartjes wordt verzameld en creër je de perfecte, natuurlijke wenkbrauw.

Over het merk

The BrowGal is de gespecialiseerde wenkbrauwen verzorgingslijn van Tonya Crooks, dé Amerikaanse make-up & brow artist van vele celebrities, die zich volledig concentreerde op het maken van de perfecte wenkbrauw! Met de complete lijn van easy-to-use en multi-purpose wenkbrauwproducten creëer je heel makkelijk zelf, zonder sjablonen, perfecte wenkbrauwen!