Naar boven
The BrowGal

The Browgal - Convertible Brow Powder Light Hair 03 - 5,5 gr.

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Light Hair 03
Delen

Beschrijving

De Convertible Brow Powder van The BrowGal is in een poeder en pommade in één! Gebruik de Convertible Brow Powder als wenkbrauwpoeder of maak de poeder nat en geniet van een pommade voor extra intensiteit. Hoe dan ook, met de Convertible Brow Powder creëer jij super strakke wenkbrauwen, waar iedereen op verliefd zal zijn!

De Convertible Brow Powder bestaat in drie paletten, die hand gemengd zijn door de oprichtster Tonya Crooks: Eén voor donkerhaar, één voor middeldonker haar en één voor lichte haren. Elk palet bevat een warme, neutrale en assige kleur en geeft de mogelijkheid om zelf de perfecte kleur te creëren.

Heb je eenmaal de Convertible Brow Powder nat gemaakt? Geen probleem! Het product zal vanzelf terugkeren naar een poederige consistentie, dus je pommade zal nooit meer uitdrogen.

Gebruiksadvies

Gebruik de Convertible Brow Brush om de Convertible Brow Powder van The BrowGal aan te brengen. Zet met het penseel kleine, haarachtige streepjes met lichte, korte opwaarste bewegingen in de richting van je natuurlijke haargroei. Gebruik daarna de spoolie om de kleur te verzachten en te mengen. Op deze manier zorg je ervoor dat er geen pigment op de haartjes wordt verzameld en creër je de perfecte wenkbrauw.

Over het merk

The BrowGal is de gespecialiseerde wenkbrauwen verzorgingslijn van Tonya Crooks, dé Amerikaanse make-up & brow artist van vele celebrities, die zich volledig concentreerde op het maken van de perfecte wenkbrauw! Met de complete lijn van easy-to-use en multi-purpose wenkbrauwproducten creëer je heel makkelijk zelf, zonder sjablonen, perfecte wenkbrauwen!