Naar boven
The BrowGal

The Browgal - Clear Water Resistant Eyebrow Gel - 6,5 ml

2,0
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Houd je wenkbrauwen perfect in model met de Clear Water Resistant Eyebrow Gel van The BrowGal! De Clear Water Resistant Eyebrow Gel fixeert je badass-wenkbrauwen en zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag perfect op zijn plaats blijven. Duik het water in, krijg een plensbui (liever niet) over je heen, ga sporten of ga de hele nacht op stap... zorgen om je wenkbrauwen hoef jij je niet te maken!

Gebruiksadvies

Na het creëren van de perfecte wenkbrauwen, breng één, twee of drie laagjes van The BrowGal Clear Water Resistant Eyebrow Gel aan op je wenkbrauwen. Eén laagje voor een lichte hold, twee voor een medium hold en drie voor een stevige hold. Breng de gel aan in de richting van de haargroei. Begin aan de binnenkant van de wenkbrauw en borstel de gel omhoog en naar buiten langs de boog.

Over het merk

The BrowGal is de gespecialiseerde wenkbrauwen verzorgingslijn van Tonya Crooks, dé Amerikaanse make-up & brow artist van vele celebrities, die zich volledig concentreerde op het maken van de perfecte wenkbrauw! Met de complete lijn van easy-to-use en multi-purpose wenkbrauwproducten creëer je heel makkelijk zelf, zonder sjablonen, perfecte wenkbrauwen!

Reviews (1)

2,0
  • 2-10-2018
    2,0
    It's a good fixator, but it has white traces on eyebrows after using. Also, the brush is very big and a lot of gel on it.