Naar boven
The BrowGal

The Browgal - Eyebrow Enhancement Serum - 4 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Geef je dunne wenkbrauwen niet op ... geef ze een tweede kans! Jouw wenkbrauwen zien er voller en levender uit met het Eyebrow Enhancement Serum waar de beroemdheden van Tonya wereldwijd bij zweren. Het BrowGal Eyebrow Enhancement Serum transformeert jouw wenkbrauwen om in volle, gezonde wenkbrauwen.

Het Eyebrow Enhancement Serum is het meest innovatieve en resultaatgerichte wenkbrauw serum. Het biedt zichtbare resultaten in slechts vier weken. Het Eyebrow Enhancement Serum van The BrowGal bevat "groene" Restoplex-technologie samen met andere belangrijke ingrediënten, die tot merkbare resultaten leiden als het verbeteren en het versterken van de wenkbrauwharen. De 3-speed vibrerende borstel verbetert de bloedsomloop rondom het gebied en zorgt ervoor dat het product tot het begin van de wenkbrauwharen aangebracht kan worden.

Gebruiksadvies

Breng het Eyebrow Enhancement Serum van The BrowGal aan op schone wenkbrauwen. Begin aan de binnenkant van de wenkbrauw en borstel het serum omhoog en naar buiten langs de boog.

Over het merk

The BrowGal is de gespecialiseerde wenkbrauwen verzorgingslijn van Tonya Crooks, dé Amerikaanse make-up & brow artist van vele celebrities, die zich volledig concentreerde op het maken van de perfecte wenkbrauw! Met de complete lijn van easy-to-use en multi-purpose wenkbrauwproducten creëer je heel makkelijk zelf, zonder sjablonen, perfecte wenkbrauwen!