Naar boven
The BrowGal

The Browgal - Eyebrow Enhancement Serum - 4 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Groots aanbod van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Same day delivery
Delen

Beschrijving

Geef je dunne wenkbrauwen niet op ... geef ze een tweede kans! Jouw wenkbrauwen zien er voller en levender uit met het Eyebrow Enhancement Serum waar de beroemdheden van Tonya wereldwijd bij zweren. Het BrowGal Eyebrow Enhancement Serum transformeert jouw wenkbrauwen om in volle, gezonde wenkbrauwen.

Het Eyebrow Enhancement Serum is het meest innovatieve en resultaatgerichte wenkbrauw serum. Het biedt zichtbare resultaten in slechts vier weken. Het Eyebrow Enhancement Serum van The BrowGal bevat "groene" Restoplex-technologie samen met andere belangrijke ingrediënten, die tot merkbare resultaten leiden als het verbeteren en het versterken van de wenkbrauwharen. De 3-speed vibrerende borstel verbetert de bloedsomloop rondom het gebied en zorgt ervoor dat het product tot het begin van de wenkbrauwharen aangebracht kan worden.

Gebruiksadvies

Breng het Eyebrow Enhancement Serum van The BrowGal aan op schone wenkbrauwen. Begin aan de binnenkant van de wenkbrauw en borstel het serum omhoog en naar buiten langs de boog.

Over het merk

The BrowGal is de gespecialiseerde wenkbrauwen verzorgingslijn van Tonya Crooks, dé Amerikaanse make-up & brow artist van vele celebrities, die zich volledig concentreerde op het maken van de perfecte wenkbrauw! Met de complete lijn van easy-to-use en multi-purpose wenkbrauwproducten creëer je heel makkelijk zelf, zonder sjablonen, perfecte wenkbrauwen!

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €6,90 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35