Naar boven
The BrowGal

The Browgal - Convertible Brow Brush

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Groots aanbod van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Same day delivery
Delen

Beschrijving

De Convertible Brow Brush van The BrowGal is een wenkbrauw-tool met twee uiteinden, ontwikkeld door 'brow-queen' Tonya Crooks om de wenkbrauwen met veel precisie te kunnen invullen en te definieren. De ene kant bevat een spoolie om de wenkbrauwen in de goede richting te borstelen, het product en de wenkbrauwen te mengen of eventuele foutjes te corrigeren terwijl de kwast zorgt voor ultieme precisie en controle.

Gebruiksadvies

Gebruik de Convertible Brow Brush om onder andere de Convertible Brow Powder van The BrowGal aan te brengen. Zet met het penseel kleine, haarachtige streepjes met lichte, korte opwaarste bewegingen in de richting van je natuurlijke haargroei. Gebruik daarna de spoolie om de kleur te verzachten en te mengen. Op deze manier zorg je ervoor dat er geen pigment op de haartjes wordt verzameld en creër je de perfecte wenkbrauw.

Over het merk

The BrowGal is de gespecialiseerde wenkbrauwen verzorgingslijn van Tonya Crooks, dé Amerikaanse make-up & brow artist van vele celebrities, die zich volledig concentreerde op het maken van de perfecte wenkbrauw! Met de complete lijn van easy-to-use en multi-purpose wenkbrauwproducten creëer je heel makkelijk zelf, zonder sjablonen, perfecte wenkbrauwen!

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €6,90 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35