Naar boven
The BrowGal

The Browgal - Convertible Brow Brush

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

De Brow Brush van The BrowGal is een wenkbrauw-tool met twee uiteinden, ontwikkeld door 'brow-queen' Tonya Crooks om de wenkbrauwen met veel precisie te kunnen invullen en te definieren. De ene kant bevat een spoolie om de wenkbrauwen in de goede richting te borstelen, het product en de wenkbrauwen te mengen of eventuele foutjes te corrigeren terwijl de kwast zorgt voor ultieme precisie en controle.

Gebruiksadvies

Gebruik de The Browgal Brow Brush (doulble ended with spoolie & angled brush) om onder andere de Convertible Brow Powder van The BrowGal aan te brengen. Zet met het penseel kleine, haarachtige streepjes met lichte, korte opwaarste bewegingen in de richting van je natuurlijke haargroei. Gebruik daarna de spoolie om de kleur te verzachten en te mengen. Op deze manier zorg je ervoor dat er geen pigment op de haartjes wordt verzameld en creër je de perfecte wenkbrauw.

Over het merk

The BrowGal is de gespecialiseerde wenkbrauwen verzorgingslijn van Tonya Crooks, dé Amerikaanse make-up & brow artist van vele celebrities, die zich volledig concentreerde op het maken van de perfecte wenkbrauw! Met de complete lijn van easy-to-use en multi-purpose wenkbrauwproducten creëer je heel makkelijk zelf, zonder sjablonen, perfecte wenkbrauwen!