Naar boven
The BrowGal

The Browgal - Eyebrow Scissor

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Je wil natuurlijk de perfecte wenkbrauwen creëren maar af en toe moeten je wenkbrauwharen een beetje getemd worden.. met The BrowGal Scissor houdt jij ze onder controle! De Scissor van The BrowGal is op maat gemaakt door oprichter Tonya Crooks die haar artistieke gevoeligheid combineert met haar ongelooflijke vaardigheid voor het vormgeven van wenkbrauwen. Gemaakt van roestvrij staal met korte, scherpe, hoge precisie bladen die ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen perfect worden getrimt.

Gebruiksadvies

Gebruik het schaartje van The BrowGal uitsluitend voor het knippen van haartjes. Daarbij geldt: minder is meer. Het is altijd mogelijk later nog meer weg te knippen. Gebruik een spoolie borsteltje om de haartjes omhoog of omlaag te borstelen, afhankelijk van de groeirichting, en knip minimale puntjes af met de schaar plat tegen de huid, in de richting van de haargroei.

Over het merk

The BrowGal is de gespecialiseerde wenkbrauwen verzorgingslijn van Tonya Crooks, dé Amerikaanse make-up & brow artist van vele celebrities, die zich volledig concentreerde op het maken van de perfecte wenkbrauw! Met de complete lijn van easy-to-use en multi-purpose wenkbrauwproducten creëer je heel makkelijk zelf, zonder sjablonen, perfecte wenkbrauwen!