Naar boven
Elemental Herbology

Skincare Heroes - 30 ml + 2x 15 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

De Skincare Heroes Set van Elemental Herbology is de perfecte huidverzorgingsset die de huid herstelt en een heldere en frisse huid laat zien. Of de Skincare Heroes een geschenk of een traktatie voor jezelf zijn, de huid zal verwend worden...

Natuurlijke eiwitten, vitamines en antioxidanten die voorkomen in de bestverkopende Cell Nourish fleuren een saaie, doffe teint op. Ultra hydraterende plantaardige ingrediënten in de Cell Plumping sluiten vocht vast en houden gedurende de dag vrije radicalen buiten, terwijl Facial Soufflé de huid 's nachts herstelt, verstevigt en voedt.

De Skincare Heroes Set van Elemental Herbology bevat de volgende producten: 
  • full-size Cell Nourish (30 ml) 
  • Cell Plumping (15 ml)
  • Facial Soufflé (15 ml)

Gebruiksadvies

Schudden voor gebruik. Voor een stralende huid breng de Cell Nourish elke ochtend en avond na het reinigen van je huid aan. Breng als dagcrème de Cell Plumping aan en verwen je huid 's nachts met de Facial Souffle van Elemental Herbology.

Werkstoffen

Bekijk de individuele producten voor de ingrediënten: 
  • Cell Nourish Facial Serum
  • Cell Plumping Facial Moisturiser SPF8
  • Facial Soufflé Overnight Cream

Over het merk

Elemental Herbology heeft als missie om je huid in optimale gezondheid en vitaliteit te brengen. Met behulp van therapeutische concentraties van natuurlijke, en zelfs biologische planten- en kruidenextracten, essentiële vetzuren, vitaminen, mineralen, pure essentiële oliën en antioxidanten, ontwikkelt Elemental Herbology sinds 2008 geavanceerde natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging met geavanceerde voeding voor de huid. Elemental Herbology baseert alles wat ze doen rond de Vijf Elementen Theorie omdat de huid een balans nodig heeft van elk element (hout, vuur, aarde, metaal en water) om het perfecte evenwicht van de huid te bereiken, afhankelijk van huidtype, omgevingsfactoren, levensstijl en seizoen.