Naar boven
ILIA

ILIA Beauty - #2 Concealer Brush

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

De #2 Concealer Brush van ILIA is uitstekend geschikt voor het aanbrengen en blenden van concealer onder de ogen en andere gevoelige delen van het gezicht. De ILIA #2 Concealer Brush is ontworpen in de iconische ILIA-stijl, de kwast heeft zachte haren die zijn gemaakt van hoogwaardig, synthetisch Taklon; cruelty-free materiaal, dat makkelijk te reinigen is.

Gebruiksadvies

Reinig de ILIA kwast regelmatig. Na elk gebruik is niet nodig, maar als je elke dag make-up draagt, adviseren we je om de kwast een keer per week schoon te maken met een speciale zeep voor kwasten of shampoo. Breng een beetje shampoo aan in de palm van je hand en haal de kwastharen erdoor heen. Spoel daarna de kwastharen zachtjes uit met lauw warm water.

Belangrijk is dat je het haar van de kwast voorzichtig droog wrijft met een handdoek of tissue en het haar daarna weer in vorm brengt. Laat de kwast liggend drogen of met de haren naar beneden. Door goede zorg gaat de kwast jaren mee!

Over het merk

ILIA Beauty werd in LA opgericht door Sasha Plavsic met het idee om natuurlijke schoonheid en actuele trends samen te brengen. De combinatie van moderne kleurpigmenten en super voedende ingrediënten onderscheidt ILIA Beauty van andere organic make-up merken. De kwalitatieve, ethisch-duurzame producten bestaan voor 85% uit gecertificeerde bioactieve organische plantextracten die de huid voeden en verjongen. De hoogwaardige make-up producten hebben mooie, moderne kleuren, subtiele design verpakkingen en betrouwbare kwaliteit!