Naar boven
Inglot

Duraline

9,0
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

De Duraline van Inglot is een transparante vloeistof. Met dit product creëer je van alle poeder producten en/of oogschaduw's van Inglot een vloeibaar product. Maak van je favoriete kleur oogschaduw, pigment en of sparkeling dust een Intense, waterproof, eyeliner of lipgloss. Tevens maak je met de duraline diepere, intensere kleuren oogschaduw.

Vrij van parabenen.

Gebruiksadvies

Druppel een kleine hoeveelheid Duraline op de rug van je hand. Meng de oogschaduw pigment met de duraline tot een vloeibaar geheel. Gebruik penseel 11S voor het aanbrengen van de oogschaduw en penseel 17TL of penseel 31T voor het aanbrengen van een eyeliner. Indien je een compacte oogschaduw gebruikt, gebruik de achterkant van je penseel om de oogschaduw "los" te maken voordat u het mengt met de duraline. De duraline is een waterproof product.

Werkstoffen

Siliconenpolymeer - ademende filmvormer

Over het merk

De kleuren van Inglot make-up knallen je tegemoet en het zijn er zoveel dat er zeker wat voor je bij zit! Daarbij ben je verzekerd dat de kleurpigmenten via high-tech methoden omgetoverd zijn tot toegankelijk geprijsde top make-up. Eén van de kroonjuwelen van Inglot is het Freedom System. Hiermee kun je heel gemakkelijk je eigen kleurenpallet samenstellen met jouw favoriete kleuren. Je kunt de verschillende paletten helemaal naar wens vullen met onder andere eyeshadows, blushes, powders en concealers. Het andere paradepaardje is de revolutionaire en unieke O2M nagellak, die zuurstof en water doorlaat. Hierdoor verkleuren je nagels niet en blijft hun conditie intact. Inglot make-up brings out the brightest version of you!

Reviews (2)

9,0
  • 22-6-2017
    10,0
    Ontzettend handig product: je kunt met een druppeltje op je hand van je oogschaduw een eyeliner maken door je kwastje eerst in de oogschaduw te dippen en dan in de duraline; of je oogschaduw intenser van kleur en waterproof maken. Ook kun je je mascara minder dik/droog maken door er een druppeltje duraline in te doen. Veel mogelijkheden!
  • 12-5-2016
    8,0
    Mooi product, hiermee kan je iedere oogschaduw omtoveren tot een eyeliner, blijft ook lang zitten.