Naar boven
Neal's Yard Remedies

Neal's Yard - Organic Beauty Oil - 200 ml

2,0
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

De Organic Beauty Oil van Neal's Yard Remedies is een supplement dat zal helpen om huid, haar en nagels te verbeteren met een combinatie van hennep, vlas, avocado en teunisbloemolie. Naast het verzorgen van het oppervlak van je huid door het aanbrengen van voedende huidverzorging, ligt de sleutel tot een gezonde, stralende huid bij essentiële voeding die het nodig heeft om te vernieuwen, te onderhouden en te herstellen. Deze Beauty Oil bevat voedende omega-vetzuren, essentiële voedingsstoffen en antioxidanten die de huid nodig heeft om zichzelf aan te vullen.

De voordelen van het gebruik van deze Organic Beauty Oil:
  • Voedingshulp om je lichaam te ondersteunen waardoor je je energieker voelt en er jonger uit ziet.
  • Biedt een uitgebreide reeks krachtige antioxidanten, waaronder vitamine E en carotenoïden alfa- en bèta-caroteen, samen met botanische antioxidant luteïne (aanwezig in donkere bladgroenten)
  • Een eenvoudige manier om voedingspatroon een boost te geven.

Gebruiksadvies

Neem dagelijks twee of drie theelepels van het Organic Beauty Oil tijdens de maaltijden. Voeg toe aan fruit- of groentesmoothies, saladedressings, dipsauzen, soepen, groenten, pasta, rijst, enz. Onze huid is niet alleen een oppervlak, het is het grootste orgaan van ons lichaam en fungeert als een beschermende barrière tussen ons en onze omgeving.

Werkstoffen

De Organic Beauty Oil van Neal's Yard Remedies bevat de volgende ingrediënten: Golden flax seed oil*, Hemp seed oil*, Avocado oil*, Evening primrose oil*, Pumpkin seed oil*.
* Organically produced ingredient.

Over het merk

Neal’s Yard Remedies vindt zijn oorsprong in Covent Garden, in het hart van Londen. De passie van Neal’s Yard Remedies is dat beauty natuurlijk, niet synthetisch hoort te zijn. Ze geloven in de natuur, eerlijkheid en transparantie en maken hun producten vanuit een passie voor puurheid met alleen de beste biologische ingrediënten. Hun producten zijn dan ook een no go area zijn voor chemicaliën. Neal’s Yard Remedies brengt de holistische expertise van de traditionele apotheker bij de mensen thuis met organic gecertificeerde verzorgingsproducten voor huid en haar!

Reviews (1)

2,0
  • 6-4-2018
    2,0