Naar boven
Cowshed

Cowshed - Signature Hand Care Duo - 2 x 300 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Inclusief Cowshed’s bestsellers, is deze Cowshed Signature Hand Care Duo een must-have om overwerkte handen wat liefdevolle zorg te geven tijdens de koude winterperiode. 

Deze Signature Hand Care Duo bevat:
  • Cow Pat Hand Cream (300 ml)
  • Dirty Cow Hand Wash (300 ml)

Gebruiksadvies

Gebruik de Dirty Cow Hand Wash van Cowshed op natte handden, en werk het schuim met je handen op. Daarna afspoelen. Daarna de hydraterende, snel absorberende handcrème, de Cowshed Cow Pat Moisturizing Hand Cream aanbrengen om je handen lekker zacht te houden!

Over het merk

Wild Cow, Horny Cow, Lazy Cow, Moody Cow; alleen om de komische namen word je meteen verliefd op Cowshed. Anders dan de productnamen doen vermoeden is de bodycare verzorgingslijn super serieus. Het merk werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de gasten van de spa van het luxe Engelse Babington en nu is het merk vast onderdeel van de luxe hotelketen en spa´s van Soho House. Cowshed is een van de eerste merken dat zich specialiseerde in het gebruik van planten en kruiden en 100% natuurlijke essentiële oliën, proteïnes, aminozuren en vitamines. De producten staan bekend om hun aromatherapeutische eigenschappen die het welzijn van body en mind bevorderen.