Naar boven
Inglot

Eyebrow Pencil Full Metal 511 - 0.2 gr

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
511
Delen

Beschrijving

Dit Eyebrow Pencil Full Metal van Inglot is een lang-houdende en niet vlekkend wenkbrauwpotlood zonder parfum. De perfecte balans van pigmenten zorgt voor een natuurlijke wenkbrauwboog. Het is een zacht potlood dat erg precies is aan te brengen. Het potlood is dubbelzijdig: een uiteinde met een draaipotlood, de andere kant met een speciaal wenkbrauwborsteltje. Bij elk Full Metal wenkbrauwpotlood zit een sharpener, waarmee je het potlood weer mee in een strakke vorm kunt krijgen.

Gebruiksadvies

Breng aan op je wenkbrauw, in dezelfde richting als je wenkbrauwhaartjes groeien. Vul alleen de kalere plekjes in je wenkbrauw op voor het meest natuurlijke resultaat. Borstel met een wenkbrauwborsteltje in dezelfde richting als je wenkbrauwhaartjes groeien. Kies een kleur die zo dicht mogelijk bij je natuurlijke haarkleur ligt.

Over het merk

De kleuren van Inglot make-up knallen je tegemoet en het zijn er zoveel dat er zeker wat voor je bij zit! Daarbij ben je verzekerd dat de kleurpigmenten via high-tech methoden omgetoverd zijn tot toegankelijk geprijsde top make-up. Eén van de kroonjuwelen van Inglot is het Freedom System. Hiermee kun je heel gemakkelijk je eigen kleurenpallet samenstellen met jouw favoriete kleuren. Je kunt de verschillende paletten helemaal naar wens vullen met onder andere eyeshadows, blushes, powders en concealers. Het andere paradepaardje is de revolutionaire en unieke O2M nagellak, die zuurstof en water doorlaat. Hierdoor verkleuren je nagels niet en blijft hun conditie intact. Inglot make-up brings out the brightest version of you!