Naar boven
Etat Libre d'Orange

Etat Libre D'Orange - Bijou Romantique - 100 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Bijou Romantique is een geur, gecreëerd door Mathilde Bijaoui voor Etat Libre d’Orange. Dit is het portret van een dame. In de vorm van een camee, waarin met het fragiele profiel, het dromerige beeld van een witgloeiende schoonheid te zien is. Een bevlogen kunstenaar heeft de ideale vrouw in reliëf uitgesneden uit wat ooit een schelp was. Net als een sieraad…

Bijou Romantique van Etat Libre d'Orange bevat de volgende geurnoten:
Bergamot & Italiaanse citroen, roze bes, ylang-ylang, salie, Toscaanse iris, kokos, Haïtiaanse vetiver, benzoë en vanille.

Gebruiksadvies

Spray Bijou Romantique van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Perfume is dead, long live perfume! De revolutie in de parfumwereld heeft een naam: Etat Libre d’Orange. Bij dit jonge parfummerk uit hartje Parijs krijgen de beste parfumeurs de vrije hand om hun creativiteit de vrije loop te laten en originele, uitdagende geuren te ontwikkelen. Hier vind je geuren die je nergens anders tegenkomt, die je verrassen en verleiden.