Naar boven
Etat Libre d'Orange

Etat Libre D'Orange - Dangerous Complicity - 100 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Ervaar de rauwheid van de verleiding met de Etat Libre d'Orange Dangerous Complicity Eau de Parfum, een geur die de herinnering aan een aanraking oproept. Geïnspireerd op het verhaal van Adam en Eva, waarvan de medeplichtigheid gevaarlijk werd wanneer Adam van de appel zou eten. Deze eau de parfum vertelt het verhaal van de verloren onschuld en de komst van zinnelijk energie. Het is een parfum van bevrijding, een sensuele partner-in-crime en een geluidloze lokroep tussen geur en huid.

De geur Dangerous Complicity is gecreëerd door Violaine Collas voor Etat Libre d’Orange. Gimme Danger Little Stranger... Iedere medeplichtigheid vereist totale bezieling van iets dat verder gaat dan verlangen en een verbintenis. Een geur die de taal van de huid spreekt. Om je te herinneren aan wat je hebt, wat je had en wat je zou kunnen hebben gehad. Zodat wanneer de intimiteit voorbij is, de geur achterblijft als herinnering van de aanraking.

Topnoten: rum, gember, kokos, bes
Hartnoten: calamus essence, osmanthus absolute, Egyptische jasmijn absolute, ylang ylang essence
Basisnoten: lorenox, patchoeli essence, leer, sandelhout, kasjmierhout

Gebruiksadvies

Spray Dangerous Complicity van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Perfume is dead, long live perfume! De revolutie in de parfumwereld heeft een naam: Etat Libre d’Orange. Bij dit jonge parfummerk uit hartje Parijs krijgen de beste parfumeurs de vrije hand om hun creativiteit de vrije loop te laten en originele, uitdagende geuren te ontwikkelen. Hier vind je geuren die je nergens anders tegenkomt, die je verrassen en verleiden.