Naar boven
Etat Libre d'Orange

La Fin du Monde - 100 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

We denken zo ongeveer te weten hoe het einde van de wereld eruit zal zien, maar... hoe zal het ruiken? Met de nieuwste geur van Etat Libre d'Orange La Fin du Monde, wordt de apocalyps gevangen in een eau de parfum! Een mooie geur, geïnspireerd op de apocalyptische roman 'The End of the World Filmed by the Angel of Notre Dame' van de Zwitserse schrijver Blaise Cendrars; de geur roept beelden van tirannieke godheden, wrekende engelen en intergalactische oorlogen die op film zijn vastgelegd.

De Engel van de Notre Dame blaast op zijn trompet en de wereld begint in te storten op de levenden. De zon verzwakt en gloeit weer aan, het regent het vuur totdat er niet meer over is dan een stukje dichte mist. De wereld valt in de duisternis. Er is verwarring en onrust. En dan.. stopt de projector en de film weer terug te draaien en alles wordt weer zoals het was..

Top noten: popcorn, wortel zaden, komijnzaad, sesam, zwarte peper uit Madagascar
Hart noten: vetiver uit Haïti, sandelhout, pitten van ambrette absolute
Basis noten: orris absolute, storax, kanonskogel-poeder

Gebruiksadvies

Spray La Fin du Monde van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Perfume is dead, long live perfume! De revolutie in de parfumwereld heeft een naam: Etat Libre d’Orange. Bij dit jonge parfummerk uit hartje Parijs krijgen de beste parfumeurs de vrije hand om hun creativiteit de vrije loop te laten en originele, uitdagende geuren te ontwikkelen. Hier vind je geuren die je nergens anders tegenkomt, die je verrassen en verleiden.